Вести

Измењени термини дезинсекције дезинсекција 2014.

Измењени термини дезинсекције

У договору са стручним тимом и Предузећем за превентивну санитарну заштиту „Раком 92“, Штаб за ванредне ситуације донео је одлуку да дезинсекција на територији Града Зајечара буде обављена како је претходно и било планирано, од четвртка до суботе.

Првог дана, у четвртак, третирање против одраслих инсеката –мува и комараца биће обављено у Звездану, Грљану и на подручју самог града.

За петак је планирана дезинсекција у Великом Извору, Халову, Градскову, Малом и Великом Јасеновцу, Шипикову, Николичеву, Вражогрнцу, Трнавцу, Копривници, Чокоњару, Салашу и Метришу.

Прскање ће у суботу бити обављено на путним правцима од Зајечара ка Књажевцу и Параћину.

Дезинсекција такозваним хладним замагљиваљем спроводиће се од 8 до 11 сати и од 17 до 20 сати.

Град Зајечар је након неколико деценија први пут пре две године спровео дезинсекцију и дератизацију на целој својој територији, а овога пута се дезинсекција обавља превентивно, због заштите од болести говеда која се појавила на нашем подручју.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.