Вести

Уређење излетишта у Гамзиградској Бањи

Уређење излетишта у Гамзиградској Бањи

На иницијативу месне заједнице, а уз финансијску подршку града Зајечара, у Гамзиградској Бањи се уређује излетиште.

Посетиоци ће моћи да користе сазидани бетонски роштиљ и наткривене дрвене клупе са столовима.

Помогли смо у уређењу купалишта на Тимоку, што се показало као прави потез, јер је свакодневно, а посебно викендом, доста купача и излетника. Зато смо одлучили да садржај употпунимо клупама, столовима и роштиљем. Ако време дозволи средићемо и кутак за децу, са љуљашкама и вртешкама,

истакао је градоначелник Велимир Огњеновић који је желео да се лично увери како се радови одвијају.

Са плажом на Тимоку, која је уређена на почетку купалишне сезоне, и садржајима за децу и одрасле, Гамзиградска Бања постаће поново једно од омиљених излетишта Зајечараца и гостију из околине.

Културну понуду употпуњава и манифестација Дани Гамзиградске Бање, која ће у овом бањском месту у понедељак бити одржана други пут.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 14
    нов
    Санација пута Гамзиградска бања – Гамзиград: Радове обишао градоначелник

    Започети су радови на реконструкцији пута Гамзиградска бања – Гамзиград, а прво ће бити урађено пресвлачење ове деонице од неких 500 квадрата самог моста, испред и иза моста, као и крпљење ударних рупа до изласка на магистрални пут.

    Више
  • 02
    сеп
    Одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање

    У Гамзиградској Бањи у суботу је одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање.У оквиру богатог програма отворена је изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ , након чега су глумци зајечарског театра извели запажен перформанс.

    Више
  • 30
    авг
    4. Дани Гамзиградске бање

    У оквиру богатог програма ове културно-туристичке манифестације у 17:00 сати биће отварена изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ ,

    Више
  • 01
    окт
    Обновљени Дани Гамзиградске бање

    У оквиру Дана Гамзиградске бање изведен је садржајан музичко- сценски програм који је започео наступом Градског певачког друштва „Стеван Мокрањац “, а настављен је луткарском представом „Агенција за родитеље“ Драмске секције ОШ „Десанка Максимовић"

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.