Вести

Жељко Васић наступио на тргу за Дан града

Жељко Васић наступио на тргу за Дан града

Познати зајечарски музичари, који су популарност стекли на домаћој поп и рок сцени, некад и сад, „Златни прсти“ и Жељко Васић, употпунили су прославу Дана града.

Најпре су наступали овогодишњи роконачелници, иницијатори зајечарске „Гитаријаде“, популарни „Златни прсти“. Окупљена публика у хору је певала њихове хитове старе три деценије.

„Златни прсти“ су били једна од најзначајнијих реге и рок-група СФРЈ седамдестих година прошлог века.

Да Зајечарци воле Васића и цене све што ради за свој град показали су тако што су знали сваку реч његових песама.

„Воли ме, не воли ме“, „Зањиши куковима“, „Нисам од јуче“,“Кад спаваш“...орило се градским тргом.

Жељко Васић је дан уочи празника у име свог фонда и Фондације „Искорак“ зајечарском Здравственом центру уручио донацију - хистероскоп, а био је и председник Организационог одбора 50.Гитаријаде.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 06
    окт
    ОБЕЛЕЖЕН ДАН ГРАДА ЗАЈЕЧАРА, 6.ОКТОБАР

    Поводом обележавања Дана града, данас је у сали зајечарској позоришта, приређена свечана академија, на којој су уручена највиша годишња признања Града Зајечара.

    Више
  • 05
    окт
    СУТРА ЈЕ ДАН ГРАДА ЗАЈЕЧАРА!

    Након литургијског сабрања и резања славског колача планиран је одлазак до Богородичне куће, у 9:15 часова, служење акатист-а, као и свечаност поводом ликовног, литерарног и фото конкурса „Мој Град-Мој Храм“.

    Више
  • 07
    окт
    Свечаном академијом обележен 6. октобар – Дан града Зајечара

    Свечаном академијом обележен је Дан града Зајечара – 6. октобар, а овом приликом додељена су признања и награде појединцима за постигнуте резултате и заслуге.

    Више
  • 05
    окт
    Зајечар сутра обележава Дан града

    Дан града Зајечар слави 6. октобра, на дан када се у једној породичној кући, у чијем подруму су се људи скривали од метака и бомби, у улици Светозара Марковића, недалеко од Саборног храма, приликом вођења борбе за ослобођења града у Другом светском рату 1944. године, појавио лик Пресвете Богородице.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.