Вести

Већници о трећем допунском буџету

Већници о трећем допунском буџету

Чланови Градског већа су на данашњој седници утврдили Нацрт одлуке о трећем допунском буџету за 2016.годину, чиме је укупан буџет увећан за нешто више од 315 милиона динара. Како је објашњено, највећи део тих пара представља планирано кредитно задужење којим би били рефинансирани сви досадашњи кредити, а остало су сопствени приходи корисника буџета и трансферна средства из других институција.

Члановима Већа подељен је извештај о трошковима организације 50.Гитаријаде, уз напомену да издвајања из буџета, 10,7 милиона, нису била већа од планираних, а да су укупни трошкови износили 22 милиона динара. Извештај ће бити постављен на званични сајт и подељен одборницима Скупштине града на наредном заседању.

Говорећи о почетном ликвидационом извештају ЈП „Урбанизам Зајечар“ у ликвидацији, градоначелник Велимир Огњеновић је рекао да ће ликвидација овог предузећа, као и још неколико установа врло брзо бити приведена крају.

На седници је дата сагласност на годишњи план рада ПУ „Ђулићи“ за школску 2016/2017 годину и на извештај о раду у протеклој школској години; као и на измене програма пословања ЈКП „Зајечарпаркинг“ за 2016.годину.

Већници су разговарали о образовању Комисије за оцену годишњих и посебних програма којима се остварује општи интерес у области спорта и о постављању сирена, уређаја и других средстава за јавно узбуњивање на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.