Вести

Победничка беседа Саре Маџоски Фото: Дечији центар

Победничка беседа Саре Маџоски

У Омладинском центру у Зајечару одржано је такмичење у беседништву. Победничку беседу говорила је Сара Маџоски. Друго место освојио је Милош Митровић. Треће место поделили су Матеја Вршка и Далибор Макуловић.

Пројекат "Мотивиши се и ти" неформалне групе "Дечији центар АРТ 019", реализован је кроз програм "Млади су закон", који спроводи Министарство Омладине и спорта, уз подршку ресурс центра ОИ "Ђорђе Симеоновић" и ТОЦ-а.

Теме које су беседници обрађивали углавном су се односиле на лош образовни систем, партократију коју карактеришу корупција и непотизам, вршњачко насиље, дискриминацију, лош утицај медија кроз наметање погрешних идола, као и масовне миграције образованих људи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 21
    сеп
    Одржана свечана академија поводом славе Града Зајечара

    У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" одржана је свечана академија поводом славе Града Зајечара и Саборног храма. На свечаној академији наступили су хор "Феликс Ромулијана", "Хор храма Рођења Пресвете Богородице", као и градско - црквени хор "Свети Ђорђе" из Бора.

    Више
  • 07
    сеп
    Најмлађи Зајечарци карневалом обележили Дан града

    У оквиру обележавања Дана града Зајечара, малишани из Предшколске установе "Ђулићи", организовали су традиционални Дечији карневал. Принцезе, спајдармени, духови и остали јунаци из цртаних филмова продефиловали су улицама града Зајечара.

    Више
  • 22
    јун
    Обележен Светски дан музике у Зајечару

    У организацији Центра за културу и туризам, Установе „Гитаријада“, Музике школе „Стеван Мокрањац“ и Дечијег центра, а под покровитељством града Зајечара обележен је 21.јун – Светски дан музике.

    Више
  • 24
    мај
    Одржани "Дани Адама Богосављевића"

    У Копривници надомак Зајечара одржан је 16. Сабор народног беседништва “Дани Адама Богосављевића”. Публици су се представили беседници и културно уметничка друштва.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.