Вести

Крос РТС-а: Зајечар се нада петој титули најбољег домаћина

Крос РТС-а: Зајечар се нада петој титули најбољег домаћина

Зајечар је сутра домаћин последњег, 4. такмичења Kроса РТС-а, који тиме завршава своје 26. издање.

Почео је 8. октобра у Рековцу, а након Шапца и Пожаревца, затвара овогодишње издање у Зајечару који је домаћин био већ 10 пута, а најуспешнији организатор четири пута, рекао је Стеван Kовачевић, организатор ове најмасовније атлетске приредбе у Европи, на данашњој конференцији за новинаре у Градској управи Зајечар.

Очекује се рекордан број учесника и пета титула најбољег домаћина овог такмичења, најавио је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић и потврдио је да је све спремно за сутрашњи спортски догађај.

На градском хиподрому очекује се учешће више од 1.300 тркача: предшколаца, основаца, средњошколаца из Зајечара и других тимочких градова, као и сениора и сениорки међу којима ће бити најпознатија имена домаће и иностране атлетике.

Почетак је у 9 сати и 45 минута.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.