Вести

Успешна Фото: Замедија

Успешна "Ноћ књиге"

Једина зајечарска књижара „Kалиграф“ дванаести пут била је домаћин традиционалне Лагунина манифестација „Ноћ књиге“.

У понуди је било чак 19.000 наслова Лагуне и осталих издавача.

У „Kалиграфу" истичу да је љубитеља књига било више него летос, а да су најтраженије књиге биле : „Твој анђео чувар“ Мирјане Бобић Мојсиловић и „Шпијунка“ Паула Kоеља.

Уз фискални исечак за купљену књигу наши суграђани су Ноћи књиге могли да у зајечарској библиотеци обнаве чланарину за наредну годину по повлашћеној цени од 300 динара.

Према речима Бобана Ђорђевића, директора Матичне библиотеке“Светозар Марковић“ то је један од начина да се у години јубилеја- 150 година од отварања првог читалишта у Зајечару, повећа број корисника услуга библиотеке.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 15
    дец
    Допринос зајечарске библиотеке манифестацији Ноћ књиге

    По петнаести пут Ноћ књиге биће обележена у петак и у Зајечару, од 17 сати до поноћи, а овој акцији прикључила се и зајечарска библиотека „Светозар Марковић“. Зајечарска библиотека у Ноћи књиге обнавља чланарину за 300 динара уз фискални исечак за купљену књигу у књижари Kалиграф.

    Више
  • 28
    нов
    Велики јубилеј зајечарске библиотеке

    Матична библиотека „Светозар Марковић“ у Зајечару прославља велики јубилеј – 150 година постојања. На свечаној академији, приређеној у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ уручене су пригодне награде најактивнијим, најстаријим и најмлађим члановима библиотеке.

    Више
  • 12
    апр
    Изложба дечјих радова "Читамо-Цртамо-Маштамо"

    Поводом Светског дана дечје књиге у Радул беговом конаку отворена је изложба дечјих радова насталих у оквиру радионица дечјег одељења Матичне библиотеке „Светозар Марковић“.

    Више
  • 30
    дец
    Зајечарски малишани желе да сва деца буду срећна

    У Матичној библиотеци „Светозар Марковић“ у Зајечару отворена је изложба писама пристиглих на конкурс „Писмо Деда Мразу“. Најзанимљивија размишљања најмлађих Зајечараца читао је Деда Мраз лично.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.