Вести

Формирана Комисија за подстицање рађања деце

Формирана Комисија за подстицање рађања деце

Чланови Градског већа, на данас одржаној седници, дали су сагласност на Програм пословања ЈКП „Хигијена“ за 2017.годину као и на предлоге одлука о допуни одлука о: снабдевању водом за пиће на територији Зајечара, утврђивању висине боравишне таксе и о оснивању ЈКП „Зајечарпаркинг“.

Допуном одлуке о оснивању, у надлежности ЈКП „Зајечарпаркинг“ биће зимско и летње одржавање путева, као и хороизонтална и вертикална сигнализација, речено је на седници.

Већници су утврдили предлог измене решења о образовању комисије за планове града Зајечара и усвојили решење о образовању и именовању Комисије за подстицање рађања деце на територији града Зајечара.

Након укидања Фондације за подстицање рађања и формирања Буџетског фонда исте намене, било је неопходно формирати комисију која ће сачини Програм мера за подстицање рађања и одлучивати о додели средстава из буџетског фонда. Комисијом ће председавати др Мирко Траиловић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.