Вести

Уплаћен новац за реконструкцију улица

Уплаћен новац за реконструкцију улица

Последњег дана 2016.године из буџета Града Зајечара уплаћено је 19,5 милиона динара за реконструкцију улица са учешћем грађана. Тендер за извођача радова је завршен и чим време дозволи, биће реконструисане улице које су грађани платили пре десетак година: Приједорска, Јадранска, Лазаревачка, Банатска, Хомољска, делови улица Седме ударне бригаде, Црновршке, Мословачке и Дурмиторске.

Плаћено је и 850.000 динара за уређење атарских путева.

Основној школи „Љубица Радосављевић Нада“ уплаћено је милион динара за котао, док је школама за исплату јубиларних награда пребачено пола милиона динара.

Према подацима Одељења за буџет и финансије, зајечарском позоришту пренето је 550.000, ПУ Ђулићи 180.000, Црвеном крсту 100.000, удружењима грађана 180.000.

Такође, пребачен је новац за деблокаду Економско-трговинске школе, као и за функционисање више спортских клубова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 11
    мај
    ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ: Нови изглед улице Ивана Милутиновића у Зајечару

    -У наредних 15-ак дана следи, након полагања завршног слоја асфалта и ископа рупа за контејнере за саднице, садња првих 70-ак стабала “горског јавора” (Acer pseudoplatanus) у овом, завршеном делу улице, док ће на јесен бити засађено (пошто се лети то не ради)

    Више
  • 22
    окт
    Дониран котао у Рготини

    У здравственој амбуланти у Рготини, код Зајечара, данас у подне, свечано је у рад пуштен нов котао за грејање. Котао вредан 135 хиљада динара овој сеоској амбуланти донирало је предузеће за производњу и промет „Југокаолин“.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.