Вести

Редукован јавни превоз током зимског распуста

Редукован јавни превоз током зимског распуста

Током предстојећег школског распуста јавни градски превоз биће редукован од 30.јануара до 11.фебруара.

У понедељак и уторак, 30. и 31.јануара приградски (школски) превоз саобраћа за основне школе у Салашу, Вражогрнцу, Грљану,Рготини и Великом Извору према тренутном реду вожње.

Остале линије приградског превоза радним данима саобраћају по суботњем реду вожње у периоду од 30.јануара до 11.фебруара.

Градски превоз саобраћаће према важећем реду вожње, као и приградски превоз у правцу Гамзиграда.

Од 13.фебруара аутобуси ће саобраћати по утврђеном реду вожње.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 30
    дец
    Током празника неће бити градског и приградског превоза

    Током празничних дана неће бити организованог аутобуског превоза на градским и приградским линијама. Аутобуси неће саобраћати током Нове године, 1,2. и 3.јануара, као ни на Божић, 7.јануара.

    Више
  • 27
    апр
    Ускршњи ред вожње

    На Велики петак, као и на Ускрс 1,2. и 3.маја, аутобуси на градским и приградским линијама неће саобраћати. У суботу, 30. априла, важиће суботњи ред вожње.

    Више
  • 11
    феб
    Градски превоз од среде по устаљеном режиму

    Током празновања Дана државности, од 14.до 16.фебруара, неће саобраћати аутобуси на градским и приградским линијама. Због зимског распуста примењује се суботњи ред вожње.

    Више
  • 29
    јан
    Градски и приградски превоз током распуста

    Током школског распуста и Дана државности, превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији града Зајечара обављаће се по измењеном режиму. Аутобуси неће саобраћати 7. и од 14.до 16.фебруара.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.