Вести

За спорт у Зајечару укупно 60 милиона динара

За спорт у Зајечару укупно 60 милиона динара

На седници Градског већа утврђен је Предлог одлуке о изменама Статута града, како би овај највиши акт града био усаглашен са важећим законима о: локалној самоуправи, правобранилаштву и водама. Сагласност је дата и на предлог Статута ЈКП „Зајечарпаркинг“ и ЈКП „Водовод“.

Већници су Скупштини града упутили Предлог решења о именовању Давора Марушића за управника ПТК „Зоран Радмиловић“. Марушић је протекле године вршио дужност управника зајечарског театра.

У Извештају о коришћењу средстава Буџетског фонда за заштиту животне средине у прошлој години, који је усвојен на данашњој седници, наводи се да су приходи износили 39,58 милиона динара, а да је за програмске активности утрошено 14,44 милиона.

Градско веће донело је и Закључак о усвајању Информације о извршеном мониторингу параметара стања животне средине на подручју града Зајечара за период октобар-децембар 2016.године.

У Финансијском плану Спортског савеза града Зајечара за 2017.годину, који су већници усвојили са Годишњим планом активности ове спортске асоцијације, наводи се да је за предшколски и школски спорт ове године планирано пет милиона динара, за спортско-рекреативне манифестације три милиона, за програме спортских организација 18 милиона и за реализацију програмских активности 9 милиона динара.

Из домена спорта одобрен је и Посебан програм којим се задовољовају потребе и интереси грађана у области спорта у 2017.години СПЦ Тимок ДОО. За реализацију овог програма из градског буџета биће издвојено 25 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.