Вести

Асфалтира се

Асфалтира се "Лазаревачка улица"

Данас је почело асфалтирање Лазаревачке улице, у близини зајечарске касарне. Улица је дужине 272 метра, а радове изводи Занатска радња „Перица Јовић“ из Власотинца.

Радове су обишли чланови Привременог органа града Зајечара Стефан Занков и Срђан Недељковић.

Занков је овом приликом рекао да увек мора да се поштује оно што се договори са грађанима.

Грађани Лазаревачке улице учествовали су у финансирању сређивања своје улице тако што су плаћали учешће од 50% у цени асфалта. Радови су почели пре три године али никад нису завршени. Ми увек морамо да поштујемо оно што се договоримо са грађанима, посебно и због чињенице да су они дали свој новац да би уредили своју улицу. Ми смо крајем преходне године у одређеној мери успели да стабилизујемо градске финансије. Видели смо да имамо финансијске снаге да одвојимо средства, чак смо и платили већи део за ове радове и обећали смо грађанима да ћемо ове године да завршимо ову и још пет улица,

рекао је Занков.

Наредних дана ће биће асфалтиране и улице: "Банатска" у дужини од 284 метра, "Јадранска" 176 метара, "Приједорска" 326 метара, "Хомољска" 378 метара и улица "7. Ударне бригаде" у дужини од 120 метара.

Укупна дужина улица које ће добити асфалт је 1.556 метара, а укупна уговорена вредност радова без пореза је 28 милиона, са порезом преко 34 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.