Вести

Министар омладине и спорта Вања Удовичић у Зајечару

Министар омладине и спорта Вања Удовичић у Зајечару

Министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић са својим сарадницима посетио је данас Зајечар.

Одржан је састанак у Градској управи у Зајечару коме су присуствовали министар омладине и спорта Вања Удовичић, градоначелник Зајечара Бошко Ничић, државни секретар Предраг Перуничић, помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић и саветница министра Ивана Дукић.

На састанку је било речи о спортским објектима у Зајечару.

Министар Удовичић изразио је задовољство што је омладинска политика у Зајечару политика у коју се улагало и у коју ће тек да се улаже.

- Желимо да у наредном периоду и Влада Републике Србије и Министарство омладине и спорта буде што више присутно у Зајечару и да се на терену види бољитак, како би сви грађани Зајечара и околине осетили бенефите једног заједничког и тимског рада“, рекао је Удовичић након састанка.

На састанку са министром Удовичићем било је речи о завршетку радова у хали спортова у Котлујевцу. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић најавио је од 1. јула расписивање две врсте конкурса везаних за халу у Котлујевцу. Први конкурс биће расписан за завршетак радова, а други за санацију појединих делова хале који су руинирани, рекао је Ничић.

Вредност ових радова је око 30 милиона динара.

Са министром Удовичићем градоначелник Зајечара Бошко Ничић разговарао је и о пројекту Фудбалског стадиона на Краљевици који обухвата радове на атлетској стази, расвети, трибини на источној страни стадиона и радове на самом спортском терену.

- Кроз конкурсе који постоји у Министарству омладине и спорта покушаћемо да у овој и наредној години решимо бар питање трибина и ограде, а касније и атлетску стазу, најавио је Ничић.

Када је у питању Попова плажа на састанку је речено да је за њену санацију потребно издвојити око 28,5 милиона динара.

-Радиће се фазно уз помоћ ресорних министарстава, рекао је Ничић.

На састанку је било је речи и о проблемима спортских балон хала, на базену, као и о оним у четири села на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.