Вести

Одржана друга седница Градског већа града Зајечара

Одржана друга седница Градског већа града Зајечара

Данас је одржана друга седница Градског већа града Зајечара.

Градски већници су једногласно усвојили Предлог Решења о образовању конкурсне комисије за избор начелника и заменика начелника Градске управе, Предлог Закључка о покретању поступка за постављење начелника Градске управе, као и предлог закључка за постављење заменика начелника Градске управе Града Зајечара.

Конкурс за начелника и заменика начелника градске управе Зајечар биће објављен на сајту града.

Градски већници су усвојили и закључак о давању сагласности градоначелнику града Зајечара Бошку Ничићу за потписивање Споразума о регулисању дуговања по основу пружања услуге јавног превоза града.

Наиме, према речима Градоначелника Ничића Зајечар се налази у блокади око 85 % због нагомиланих дуговања приспелих преко принудног извршења за рачуне за јавни градски превоз.

Градски већници су на седници разматрали и усвојили захтеве ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Салаша, који се односио на одобрење редовно приградског превоза путника до 28.јуна 2017.године, због редовних обавеза запослених уовој установи, као и захтев актива директора основних школа Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.