Вести

Пријем за чланове Омладинског планинарско смучарског друштва

Пријем за чланове Омладинског планинарско смучарског друштва "Драган Радосављевић" из Зајечара

Данас је градоначелник Зајечара Бошко Ничић у салону Градске управе приредио пријем за чланове Омладинског планинарско смучарског друштва "Драган Радосављевић" из Зајечара.

Живорад Бранковић члан Управног одбора Омладинског планинарско смучарског друштва "Драган Радосављевић" сутра са својим планинарима иде у поход на највећи врх Европе и Русије -Елбрус. Жика Бранковић биће први Зајечарац који се икада извео успон на ову планину. У протекле две године он је извео успон на више од 20 врхова виших од 2000 метара и његово животно искуство је сјајна мотивациона прича за све: пре око 3 године успео је да се избори са раком, и од тада храбро обилази врхове широм Европе.

Бранковићу је градоначелник Бошко Ничић пожелео пуно среће у планинарској акцији и овом приликом му уручио заставу града Зајечара, да се вијори на врху Европе.

Градоначелник Бошко Ничић је пружио пуно подршку планинарима и истакао да је у плану да се обезбеди један Дом планинара, који ће омогућити бољи рад и функционисање свих планинарских удружења у Зајечару.

На састанку се говорило и о уређењу западне и источне тврђаве, платоа.

Боља сарадња града и планинарских удружења са подручја града Зајечара је нешто на чему ће се сигурно порадити у наредном периоду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.