Вести

Обилазак радова на Поповој плажи

Обилазак радова на Поповој плажи

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима обишао je радове на Поповој плажи у Зајечару.

Од прошле недеље увелико трају радови на уређењу плажног комлекса.

Градоначелник Ничић је приликом обиласка терена новинарима рекао да је у плану да се у наредних недељу дана уз помоћ радника „Водопривреде“ среди корито Тимока, да се очисти од траве, да се продуби, да се ставе заштитне мреже, брана и да се корито комплетно среди. Градоначелник је најавио и сређивање трибина и терена, туш кабина, чесми које су уништене као и санитарни чвор.

-Вратићемо и сва она игралишта. Многи од нас су заборавили да је овде могао да се игра ватерполо, не можемо да пронађемо где је терен за фудбал на сапуници, играчке за децу. Нисмо све то пронашли. Некада је у Тимоку био водоскок који је светлео ноћу. Потребно је време да се све то врати“, рекао је градоначелник Ничић.

-Попова плажа са свим пратећим садржајима -сунцобранима, песком, са сређеним и офарбаним ивицама, са поправљеним плочицама које су у међувремену уништене моћи ће да се користи од краја јуна, најавио је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.