Вести

Камп класичне музике у Зајечару од 14. до 20. августа

Камп класичне музике у Зајечару од 14. до 20. августа

У Зајечару ће од 14. до 20. августа бити одржан пети по реду Камп класичне музике.

Током прва два дана Кампа, 14. и 15. августа полазници ће похађати наставу класичне музике и усавршавати своја знања, а свечано отврање Кампа предвиђено је за четвртак, 16. август у 18.30 часова на летњој сцени Фелиџ Ромулиане музичким програмом ''Концерт под звездама''.

У суботу 18. августа у 19 часова љубитељи класичне музике биће у прилици да уживају у концерту класе клавира који ће бити одржан у сали Позоришта.

И најзад, у недељу 19. августа биће одржан концерт на отвореном, на платоу испред Музеја.

Организатори Кампа класичне музике су Народно позориште Тимочке Крајинe -Центар за културу ''Зоран Радмиловић'' и Музичка школа, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 20
    авг
    Завршен шестодневни 6.Камп класичне музике у Зајечару

    Завршним концертом у сали зајечарског театра завршен је шестодневни 6.Камп класичне музике који је ове године окупио 50 полазника из Србије, Шпаније, Швајцарске,Словеније , Италије, Северне Македоније, Републике Српске и Босне и Херцеговине.

    Више
  • 17
    авг
    Отворен Камп класичне музике

    Током пет година трајања камп је угостио око 150 учесника и 20 еминентних професора. Камп представља један од најзначајних пројеката Српског музичлког центра и његов је циљ подршка младим талентима као и развој класичне музике.

    Више
  • 18
    авг
    Одржан „Концерт под звездама“ -МИЛОШЕВИЋ: ПОНОСНИ СМО НА КАМП КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ!

    Нa сцени римске палате Феликс Ромулијана синоћ је одржан "Концерт под звездама" а у оквиру 4. Кампа класичне музике у Зајечару, који ове године траје до 21. августа.

    Више
  • 17
    авг
    Концерт на киши

    На зајечарском скверу вечерас је организован завршни концерт учесника III Kампа класичне музике, који је претходних дана одржан у музичкој школи. Други део концерта публика је испратила са кишобранима, због кише која је почела након половине програма.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.