Вести

Грејање у Дому културе у Котлујевцу

Грејање у Дому културе у Котлујевцу

Дом културе у Котлујевцу, који је после 4 године небриге личио на руину у којој је прокишњавао кров и попуцале инсталације, у току ове године у потпуности је реновиран и враћен својој намени , од када је бригу о њему преузела Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“.

Ових дана уведено је централно грејање које омогућава несметан рад у вишенаменској згради зајечарског Дома културе, због чега корисници посебну захвалност дугују градској управи.

Велика сала Дома културе моћи ће и током зиме да се несметано користи се за биоскопске и позоришне представе, наступе културно-уметничких друштава и друге манифестације, а уметничка галерија биће отворена за бројне мултимедијалне презентације и изложбе слика и скулптура.

Корисници зграде су поред Установе и Удружења пензионера, Удружење Рома, Фолклорни ансамбл Града Зајечара, Матична библиотека „Светозар Марковић“ , Завод за извршење затворских санкција, Јавно предузеће за планирање , пројектовање, изградњу и наџор „Урбанизам и изградња“, као и Месна заједница „Котлујевац“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 20
    авг
    Свечано отварање 27. Сабора ликовних уметника у Зајечару

    У Галерији Центра за културу у Котлујевцу у петак 20. августа у 20.00х сати, свечано ће бити отворен 27. Сабор ликовних уметника у Зајечару , који ће бити одржан од 20. до 27. августа и окупиће десетак уметника из Србије. Селектор колоније је уметнички фотограф Рајко Каришић.

    Више
  • 20
    јул
    У Дому културе у Котлујевцу отворен Клуб културе и промовисан часопис „Развитак“

    У Дому културе у Котлујевцу отворен је Клуб културе и промовисан часопис „Развитак“. На тераси Клуба културе промовисан је и двоброј часописа „Развитак“ 249-250 за 2015.годину који је објављен после 3 године.

    Више
  • 12
    апр
    Обележен Светски дан Рома у Зајечару

    Богатим културно уметничким програмом синоћ је у Дому културе у Котлујевц обележен Светски дан Рома. Манифестацију је отворио члан Градског већа задужен за културу Вујадин Милошевић.

    Више
  • 16
    авг
    Радови у Великом Јасеновцу

    Уз финансијску подршку Града Зајечара и Савета Месне заједнице, мештани Великог Јасеновца изводе радове у самом центру селу, у близини и на Дому културе. До сада је замењено 1.200 црепова на крову Дому културе, а радови на постављању тенде биће завршени до краја дана. Приводи се крају и уређењу летње позорнице.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.