Вести

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О  НАЦРТУ СТАТУТА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ СТАТУТА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Комисија за Статут града Зајечара позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта Статута града Зајечара, као и да дају своје предлоге, мишљења и сугестије.

Јавна расправа трајаће 10 дана и одржаће се у периоду од 04.12.2018. године до 13.12.2018. године и одвијаће се писаним путем.

Текст Нацрта Статута града Зајечара биће у периоду одржавања Јавне расправе објављен на огласној табли Градске управе града Зајечара и на званичној интернет презентацији града Зајечара: www.zajecar.info

Сва заинтересована лица могу своје предлоге, мишљења и сугестије доставити на адресу: Комисија за статут града Зајечара, Трг ослобођења бр. 1, 19000 Зајечар, или електронским путем на адресу електронске поште: statut@zajecar.info

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 10
    феб
    За спорт у Зајечару укупно 60 милиона динара

    У Финансијском плану Спортског савеза града Зајечара за 2017.годину, усвојеном на седници Градског већа, наводи се да је за предшколски и школски спорт планирано 5 милиона, за спортско-рекреативне манифестације 3 милиона, за програме спортских организација 18 милиона и за реализацију активности 9 милиона динара.

    Више
  • 11
    јан
    Градско веће: Први допунски буџет за 2016.годину

    Нацртом одлуке о првом допунском буџету града Зајечара, који су на данашњој седници усвојили чланови Градског већа, увећана су средства у буџету за 107 милиона динара, планираног кредитног задужења.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.