Вести

Kонкурс за учешће на 34. Фестивалу младих песника „Дани поезије“

Kонкурс за учешће на 34. Фестивалу младих песника „Дани поезије“

Установа Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар расписује конкурс за учешће на 34. Фестивалу младих песника „Дани поезије“.

Право учешћа на конкурсу имају песници до 30 година старости који пишу на српском језику а немају објављену књигу. Потребно je циклус од десет необјављених песама, потписан шифром (решење шифре у посебној коверти доставити са пријавом), умножен у четири примерка, послати на адресу: Установа Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар, улица Тимочке буне 16, Зајечар 19000, са назнаком „за Фестивал младих песника“. Пријаве послати до 25. 04. 2019. године.

Песници чије радове одабере стручни жири Фестивала учествоваће на 34. Фестивалу младих песника „Дани поезије“, који ће се одржати од 22. до 25. маја 2019. године у Зајечару. Лауреат Фестивала стиче право на објављивање књиге. Додатне информације: тел: 019/425-426 и mail: pozoristezajecar@gmail.com

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 10
    апр
    33. Фестивал младих песника "Дани поезије"

    Установа Народно позориште Тимочке крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар расписује конкурс за учешће на 33. Фестивалу младих песника „Дани поезије“, који је отворен до среде, 25. априла.

    Више
  • 01
    јун
    Ајтана Дрековић лауреат 30. Фестивала младих песника

    У Зајечару је одржан 30. Фестивал младих песника под називом Дани поезије. Организатор манифестације је зајечарски ЦЕКИТ, а покровтељ град Зајечар. Лауреат овогодишњег Фестивала младих песника је Ајтана Дрековић.

    Више
  • 07
    мар
    Расписан конкурс за учешће на 30. Фестивалу младих песника у Зајечару

    Центар за културу и туризам Града Зајечара расписао је конкурс за учешће на 30. Фестивалу младих песника "Дани поезије", који је отворен до 17. априла.

    Више
  • 29
    мај
    Зајечар - песничка оаза

    Представљењем портрета песника Ненада Шапоње у Зајечару је почео 29.Фестивал младих песника „Дани поезије“. Отварајући манифестацију заменик градоначелника Зајечара Мирко Николић истакао је да се млади песници радо враћају у Зајечар да казују своје стихове.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.