Вести

Одржан хуманитарни концерт „Уживање уживо“

Одржан хуманитарни концерт „Уживање уживо“

На хуманитарном концерту групе „Револт“ и њихових гостију Милице Илић, Вука Петровића и Зорана Глишића, који је синоћ одржан у зајечарском театру , публика је заиста УЖИВАЛА УЖИВО како и гласи назив концерта, аплаудирајући и певајући са учесницима.

Од 216 хуманих људи, поклоника ове врсте музике , прикупљено је 46.000 динара, јер су осим купувином улазница посетиоци могли да донирају и додатна средства. Новац је прикупљен за помоћ породицама,члановима Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе - ЦДП Зајечар.

Организатори хуманитарног концерта су Народно позориште Тимочке Крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и група „Револт.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.