Вести

Сеоске спортске игре 6.јула на Поповој плажи у Зајечару!

Сеоске спортске игре 6.јула на Поповој плажи у Зајечару!

У суботу 6. јула на Поповој плажи у Зајечару биће одржане Сеоске спортске игре Спортског савеза Србије.

Спортском савезу града Зајечара припала је част да буде један од само шест градова домаћина у којима ће бити одржане квалификације за финале републичких игара.

Учествују села са територије града Зајечара, свака екипа састоји се од 15 чланова, десет мушкараца и пет жена, који ће се надметати у 10 дисциплина: бацање камена с рамена, надвлачење конопца, обарање руку, фудбал, одбојка, надвлачење штапа, шах, скок у даљ из места, полигон - трчање с препрекама, народно рвање.

Свечано отварање Сеоских спортских игара заказано је за 9 сати, а игре ће отворити председник Спортског савеза Србије и златни српски олимпијац Давор Штефанек.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.