Вести

Обавештење - Посета министара померена за уторак, 9.јул

Обавештење - Посета министара померена за уторак, 9.јул

Обавештавамо вас да се посета потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зоране Михајловић, најављена за понедељак, 8. јул 2019. године, помера за уторак, 9. јул 2019. године.

Планиране активности и време догађаја остају непромењени.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 10
    сеп
    Представници мисије ОЕБС-а у Зајечару

    Мигрантска криза, националне мањине и прекогранична сарадња биле су само неке од тема састанка у Градској управи у Зајечару. Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са најближим сарадницима приредио је пријем за представнике мисије ОЕБС-а у Србији.

    Више
  • 28
    авг
    Градоначелник Огњеновић посетио уметнике

    Представници Града Зајечара посетили су уметнике, који учествују на 22. Међународној ликовној колонији "Гамзиград 2015". Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић задовољан је организацијом ове ликовне колоније.

    Више
  • 31
    јул
    Унапређење односа Индонезије и града Зајечара

    Унапређење сарадње у области културе и економије и даље развијање традиционално пријатељских односа Србије и Индонезије, једни су од кључних циљева посете амбасадора Индонезије Хари Ричар Џејмс Кандауа Зајечару.

    Више
  • 16
    јул
    Министар Вулин: Зајечар ће имати помоћ и подршку Републике Србије

    У просторијама Градске управе Зајечар одржан је састанак министра рада, запошљавања борачких и социјалних питања у Влади Србије Александра Вулина са градноначелником Града Зајечара Велимиром Огњеновићем, начелником Зајечарског управног округа Владаном Пауновићем.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.