Вести

City Games caravan одушевио! Прво место за екипу из Зајечара!

City Games caravan одушевио! Прво место за екипу из Зајечара!

Синоћ је на градском базену на Краљевици приређен прави спортски спектакл!

City Games caravan одржан је на базену на Краљевици, а екипа Зајечара освојила је прво место на последњим квалификацијама за шампиона Србије и пласирала се у полуфинале које ће 16. јула бити одржано у Лозници.

Другопласирана је екипа из Крагујевца, а екипа Ниша трећа. Четврто место припало је екипи из Књажевца, а пето екипи из Сокобање.

Екипе су се такмичиле у 13 различитиx дисциплина: водена алка, летећи ватерполо, вуча конопца, трка магараца, водена кошарка...

Након квалификација у Зајечару, City Games caravan наставља такмичења у Лозници, Суботици, Врбасу, Инђији, Сомбору и Чачку, где ће бити одржано велико финале за Србију.

Шампион Србије представљаће нашу земљу на великом Међународном такмичењу 2020. године у Словенији.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.