Вести

Oдржани 2. Петровдански дани у Грлишту

Oдржани 2. Петровдански дани у Грлишту

У Грлишту су протеклог викенда одржани 2. Петровдански дани. Манифестација је почела у петак традицоналном игранком, а наставила се у суботу богатим културно –уметничким програмом. Наступили су Градски фолклорни ансамбл „ЗОРА“ из Зајечара, Фолклорна секција „Друштва Рома“ Зајечар , културно-уметничка друштва: „Пензионер“ из Зајечара , „Граничар“ из Халова и Драган Урошевић, здравичар из Копривнице.

Окупљене мештане Грлишта, њихове госте и учеснике програма поздравио је Бобан Костић, заменик председника Скупштине града . Организатор манифестације је Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у сарадњи са месном заједницом Грлиште, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 09
    нов
    Почела реконструкција пута Грлишка река –Грлиште

    Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је са сарадницима данас обишао реконструкцију пута Грлишка река –Грлиште, разговарао са мештанима овог села, који нису крили задовољство због радова.

    Више
  • 24
    дец
    РАДНО У ЗАЈЕЧАРУ: Завршено асфалтирање у Грлишту

    На пролеће, и почетком лета, се очекује асфалтирање још неких улица и путниг правца од бране Грлишког језера до манастира “Св. апостола Петра и Павла” на обалама овог језера.

    Више
  • 10
    јул
    2. Петровдански дани у Грлишту

    У Грлишту ће од 12.до 14.јула бити одржани 2. Петровдански дани. Манифестација ће почети у петак у 21:00 сат традицоналном игранком, а наставиће се у суботу, 13.јула културно –уметничким програмом који почиње у 20:00 сати.

    Више
  • 17
    јул
    Духовна и материјална обнова манастира Грлиште

    Манастирском богослужењеу присуствовали су представници Града Зајечара, Милан Станковић помоћник градоначелника Зајечара за омладину, спорт и верске заједнице и председник Скупштине града Стефан Занков.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.