Вести

Завршени радови на садњи новог дрвореда у Которској улици, данас садња у улици 7.септембра

Завршени радови на садњи новог дрвореда у Которској улици, данас садња у улици 7.септембра

У Которској улици завршени су радови на садњи новог дрвореда.

Према речима надлежних, у овој улици је посађено 46 садница стубастог украсног глога, а одабир је извршен на основу функционалности саме улице.

Како су рекли у овом предузећу, одабир садница је извршен на основу димензија тротоара у тој улици.

Како је најављено, данас ће бити завршени радови на формирању дрвореда у улици 7.септембра, након чега ће и та зајечарска улица добити нови изглед.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

  • 26
    нов
    Нови дрвореди у зајечарским улицама

    Према речима надлежних, нови дрвореди ће красити насеља „Плажа“, „Влачић“, „Краљевица“ и „Кључ“, затим простор код Дома културе у Котлујевцу, „Кoпаоничког моста“ и „Острва“, као и сам центар града.

    Више
  • 13
    јан
    МИРКОВИЋ: Јавна предузећа ће водити најспособнији

    У децембру месецу 2014. године у Зајечару су расписани конкурси за избор директора јавних предузећа: ЈП „Паркинг сервис“, ЈП „Водовод“ и ЈП „Хигијена“. Конкурси су завршени и за функцију директора ових зајечарских јавних предузећа јавило се више кандидата.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.