Саопштење Комисије за спровођење избора  за чланове савета Месних заједница

Саопштење Комисије за спровођење избора за чланове савета Месних заједница

Одлуком Председника Скупштине града Зајечара, за 21. јун 2020. године, расписани су избори за чланове Савета Месне заједнице Вратарница.

За чланове Савета Месне заједнице Вратарница предложено је укупно 10 кандидата, а бира се 5 чланoва Савета.

Предлоге кандидата поднели су: „Коалиција: За нашу децу – Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије – Бошко Ничић“ и „ГГ Покрет Победа ЗА наш град – др Ненад Ристовић“.

Према бирачком списку на подручју Месне заједнице Вратарница у којој ће се одржати избори уписано је укупно 300 грађана са бирачким правом. С тим у вези Комисија за спровођење избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница на седници одржаној 16. 06. 2020. године донела је Одлуку о утврђивању и објављивању коначног броја бирача за Месну заједницу Вратарница, према којој је коначан број бирача у наведеној Месној заједници, на дан 15. 06. 2020. године, у 24.00 часа 300 бирача.

Бирачко место на коме ће се гласати: Вратарница - Дом културе, Клуб пензионера, биће отворено у 07.00 часова, у недељу 21. јуна 2020. године, а гласање ће се обављати до 20.00 часова.

Грађани приликом гласања треба са собом да понесу важећу личну карту или путну исправу (пасош) ради идентификације у Бирачком списку.

Комисија за спровођење избора

за чланове савета Месних заједница