Вести

Зајечар: Одржана 150. седница Градског већа

Зајечар: Одржана 150. седница Градског већа

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 150. седница Градског већа. Већници су усвојили Нацрт Решења о давању сагласности на Извештај о процени вредности имовине, обавеза и капитала Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар на дан 30.06.2019. године, Решење о давању сагласности на Одлуку о измени основног капитала Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, као и Одлуку о измени Одлуке о оснивању Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар. Зелено светло је дато и на Нацрт Одлуке о одређивању праваца пружања државних путева I и II реда који пролазе кроз насељена места на територији града Зајечара, на Нацрт Решења о именовању директора Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару, као и на Предлог Решења о образовању и именовању Комисије за подстицање рађања деце на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.