Вести

Новогодишња честитка градоначелника Зајечара, Бошка Ничића

Новогодишња честитка градоначелника Зајечара, Бошка Ничића

Новогодишња честика градоначелника Зајечара

Новогодишња честика градоначелника Зајечара

Posted by Grad Zaječar on Thursday, December 31, 2020

Поштовани суграђани, драги Зајечарци, драги пријатељи,

налазимо се на измаку једне изузетно тешке године у сваком погледу за све нас.

Желим, на прагу 2021. године да свима нама пожелим да у њој у здрављу срећи и весељу почнемо уместо стрепње да у живот уносимо поново радост, да се радујемо развитку и успеху нашег града.

И у претходној години било је пуно тога што смо урадили за наш град и за све нас у 2021. години чекају нас велика искушења по питању развоја града, по питању нових радних места, по питању сређивања инфраструктуре.

Сигуран сам, као што сте то чинили и до сада, да ћете имати поверења у људе који воде овај град и да ћемо наставити и да ћемо у ово време на дочеку 2022. године, радовати се многим новим радним местима, новим километрима асфалтираних улица како у граду тако и у селу, новој канализационој мрежи, сређивању бројних других инфрастуктурних проблема који су остали и који су се таложили 40-так и више година али и почетку реконструкције нашег Здравственог центра што је једно од приоритетних питања, многих других ствари које смо започели и да ће страни инвеститори, након уласка гаса у Србију и конекције која треба да крене према Источној Србији моћи много више да рачунају на овај наш крај.

Због свега тога, желим Вам срећну нову 2021. годину, желим свима нама Срећан Божић али да све то дочекамо у љубави, здрављу и весељу са нашим породицама. Живели !

Бошко Ничић

Градоначелник Зајечара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.