Вести

План вакцинације за села на територији града Зајечара

План вакцинације за села на територији града Зајечара

-Kако је и најављено, од понедељка, крећемо са имунизацијом по селима града Зајечара, мештана који нису вакцинисани против инфекције covid-19, најавио је градоначелник Зајечара и командант штаба за ванредне ситуације Бошко Ничић.

Сем код председника Савета МЗ, или поверенику ШВС, није потребна пријава телефоном или електронском поштом.

Волонтери ЦК обавестиће све до сада пријављене грађане о месту и времену имунизације, а биће вакцинисани и они грађани који се појаве, на имунизационом пункту, у време доласка екипа ЗЦ Зајечар у место имунизације.

За места која имају мали број пријављених за имунизацију, обезбеђен је аутобуски превоз до и од њиховог места до имунизационог пункта (место и време може се видети у табели испод ове објаве).

У уторак ће бити објављен распоред за дане од четвртка (18.03.) до недеље (21.03.).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.