Вести

Зајечар: Одржана 155. седница Градског већа

Зајечар: Одржана 155. седница Градског већа

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 155. седница Градског већа Града Зајечара.

На седници је усвојен Нацрт Одлуке о усвајању Плана генералне регулације Гамзиградске бање, Нацрт Одлуке о прихватању удела без накнаде у капиталу FULL PROTECT ДОО Београд-Савски венац, као и Нацрт Одлуке о прибављању сеоских кућа са окућницом у јавну својину града Зајечара, непосредном погодбом.

Градски већници су дали сагласност и на Нацрт Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину града Зајечара, непосредном погодбом, уз накнаду, ради изградње улице Ивана Мажуранића и дела улице Илије Милкића у Зајечару, на Нацрт Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину града Зајечара, непосредном погодбом, уз накнаду, ради изградње улице Радмиле Моцић у Зајечару, а сагласност је дата и на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о стању површинских вода на подручју града Зајечара у 2020. години.

Зелено светло је дато и на Предлог Решења о именовању Комисије за разматрање предлога пројеката и утврђивање предлога расподеле средстава по Јавном позиву за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији града Зајечара у 2021. години, на Предлог Решења о изменама Решења о образовању и именовању Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара, и на Предлог Решења о усвајању Извештаја о раду Интерресорне комисије (ИРК) за процену потребе за додатном образовном, здравственом и социјалном подршком детету, ученику и одраслом и предложеним и пруженим подршкама за 2020. годину.

На 155.седници Градског већа у Зајечару усвојен је и Предлог Решења о усвајању Извештаја о извршеном попису имовине и обавеза у органима и службама органа Града Зајечара са стањем на дан 31.12.2020. године, Предлог Решења о усвајању Извештаја о раду за 2020. годину Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Предлог Решења о усвајању годишњег Плана рада Штаба за ванредне ситуације града Зајечара за период јануар-децембар 2021. године, и Предлог Закључка о давању сагласности за депоновање и планирање земљаног материјала и Предлог Закључка о давању сагласности за закључење Споразума о накнади за заузеће кп.бр. 6160/3 и 6160/4 КО Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.