Вести

Честитка градоначелника Зајечара поводом почетка школске године

Честитка градоначелника Зајечара поводом почетка школске године

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је поводом почетка школске године упутио честитку свим ученицима:

Драга децо,

прелепе моје суграђанке и суграђани,

Срећан вам полазак у школу и нова школска 2021/22 година!

Желим вама, који први пут седате у школске клупе, осам најсрећнијих, најбезбрижнијих и најнезаборавнијих година живота у чему ће ваши учитељи, наставници и сви ми, којима је то најлепша дужност, бити само водичи ка вашем циљу - да постанете добри људи и понос нашег Зајечара и наше Србије !

Знам да сви не можете имати све петице и бити одлични ђаци, али сам сигуран, а од свих нас и вас то зависи, да сви, баш сви, можете бити лепо васпитани, културни, поштени, пажљиви према својим другарицама и друговима и волети своје родитеље и све оне који вас окружују.

Чувајте своје нове школске другаре и себе. Играјте се што чешће, усвајајте нова знања, будите радознали и знатижељни, будите истраживачи, јер учење је дуго, узбудљиво и занимљиво путовање.

Још једном дозволите мојој маленкости, вашем градоначелнику, да вам пожелим срећан полазак у школу и да вас здравље, знање, љубав и срећа свуда прате.

Ваш Бошко Ничић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.