Вести

Да кликнемо заједно: Предности употребе електронских услуга и отворених података на локалном нивоу

Да кликнемо заједно: Предности употребе електронских услуга и отворених података на локалном нивоу

У оквиру кампање „Да кликнемо заједно”, која има за циљ да грађанима и грађанкама Зајечара приближи све предности и употребе електронских услуга и отворених података на локалном нивоу, сутра 29. октобра, на градском тргу у Зајечару, биће организована промоција програма и разговор са грађанима.

Током промоције свим заинтересованим грађаним биће приближено како могу приступити порталу еУправа, обавити регистрацију и покренути неку од еУслуга.

Поред упознавања са постојећим еУслугама, биће најављене и потпуно нове еУслуге које је град Зајечар развио уз подршку програма Сњисс ПРО и у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу.

Промоција ће бити реализована од 10 до 15 часова.

Зајечар је једна од 35 локалних самоуправа у Србији које Влада Швајцарске кроз програм Сњисс ПРО подржава у развоју еУправе у у циљу унапређења квалитета услуга које пружају грађанима и привреди.

Кампања „Да кликнемо заједно“ реализује се у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Сњисс ПРО“, који подржава Влада Швајцарске у сарадњи са Владом Србије, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у партнерству са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.