Вести

Одржана 17.седница Градског већа града Зајечара

Одржана 17.седница Градског већа града Зајечара

Данас је у великој сали Градске управе одржана 17. седница Градског већа града Зајечара.

На седници су разматрани и усвојени записници са 15. и 16. седнице Градског већа.

Градски већници су једногласно усвојили Нацрт Одлуке о буџету града Зајечара за 2022. годину, са Кадровским планом за 2022. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2021. годину утврђена основица пореза на имовину обвезника који не воде пословне књиге у најопремљенијој зони, као и на Нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2022. Годину.

На 17. седници Градског већа усвојен је и Нацрт Програма за спровођење мера за подстицање рађања деце на територији града Зајечара за 2022. годину, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „ХИГИЈЕНА“ Зајечар, Нацрт Решења о давању сагласности Јавном комуналном предузећу “Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар, на План зимског одржавања улица и путева на територији града Зајечара 2021/2022 године, Нацрт Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „ Тимок - одржавање“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о престанку мандата директора Народног музеја „Зајечар“ у Зајечару, Нацрт Решења о именовању директора Народног музеја „Зајечар“ у Зајечару и Нацрт Решења о именовању Комисије за стипендирање студената града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.