Вести

ЗАКЉУЧАК  о организовању новогодишњег концерта и дочека Нове 2022.године на Тргу ослобођења

ЗАКЉУЧАК о организовању новогодишњег концерта и дочека Нове 2022.године на Тргу ослобођења

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама (Сл. гласник РС", бр. 84/18) и члана 6. Одлуке о образовању штаба за ванредне ситуације града Зајечара (Сл. лист града Зајечара", бр. 40/21) Штаб за ванредне ситуације града Зајечара, на седници одржаној 21.12.2021. године, донео је

ЗАКЉУЧАК

о организовању новогодишњег концерта и дочека Нове 2022.године на Тргу ослобођења

ДОЗВОЉАВА СЕ организовање новогодишњег концерта 31.12.2021. године на Тргу ослобеђења у Зајечару.

Новогодишњи концерт организује се на отвореном простору у складу са мерама које је прописао републички Кризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19.

ШВС града обезбедиће све време одржавања програма на Тргу ослобођења дежурство комуналне милиције и инспекције.

Полицијска управа Зајечар предузеће мере из своје надлежности и ангажоваће припаднике полиције у складу са својом проценом.

Посетиоци концерта и осталих програма дужни су да између два лица, која нису чланови истог домаћинства, држе физичку дистанцу од најмање 2 метра. Уколико није могуће одржати прописано растојање између два лица од најмање 2 метра обавезно је ношење заштитне маске.

Непоштовање прописаних мера од стране посетилаца биће санкционисано прописаним новчаним казнама од стране надлежних органа.

Новогодишњи концерт у Зајечару организује се у складу са позитивним Мишљењем Завода за јавно здравље „Тимок" број 10298-1/21 од 21.12.2021. године.

II Овај Закључак ступа на снагу одмах по доношењу.

III Овај Закључак објавити на званичној интернет презентацији Града Зајечара www.zajecar.info и у Службеном листу Града Зајечара".

11 број: 87-66 /2021 у Зајечару, 21.12.2021. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

КОМАНДАНТ ШВС

Бошко Ничић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.