Вести

Зајечар: У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ КОНЦЕРТ ЖЕЉКА ВАСИЋА, ТРУБАЧИ, ЧАЈ, ВАТРОМЕТ

Зајечар: У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ КОНЦЕРТ ЖЕЉКА ВАСИЋА, ТРУБАЧИ, ЧАЈ, ВАТРОМЕТ

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара је на јуче одржаној седници донео закључке на основу којих се дозвољава организовање Новогодишњег базара, новогодишњег концерта и дочека Нове године на Тргу ослобођења.

Почетак програма је планиран у 17.00 сати када ће бити приређен Дечији маскенбал, док ће од 19.00 сати бити организовано фотографисање са Деда Мразом и Снежном краљицом.

Од 22.00 до 22 сата и 30 минута, Зајечарци и њихови гости моћи ће да уживају у наступу трубача, али и у куваној ракији, чају и пиву.

Након наступа трубача, биће приређен концерт Зајечарца Жељка Васића, док ће тачно у поноћ, присутни моћи да уживају у новогодишњем ватромету, након чега ће бити настављен концерт популарног поп певача.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.