Вести

Поводом Дана позоришта богат програм у зајечарском театру

Поводом Дана позоришта богат програм у зајечарском театру

Поводом 2. фебруара – Дана позоришта, када се навршава 75 година од прве премијере професионалног зајечарског театра, биће приређен богат програм.

У уторак 1. фебруара од 19.00 сати, у сали позоришта биће приређен концерт гудачког електричног квартета „Динамика мјузик“, а од 20.00 сати биће приказан документарни филм о Зорану Радмиловићу „Глумчина“.

У среду 2. фебруара, од 19.30 сати у фоајеу Позоришта биће отворена Изложба слика, графике и цртежа Луке Дедића,академског сликара из Београда, а од 20.00х биће изведена премијера представе „Дон Жуан се враћа из рата“ Едена фон Хорвата, у адаптацији и режији Ирфана Менсура. Играју Милош Танасковић, Наташа Петровић, Јелена Рајић, Викторија Арсић, Ана Танасковић, Ивана Бартуњек, Александра Манасијевић и Марија Станковић. Цена карте је 300 динара. Посетиоци су у обавези да поштују дистанцу и носе маске током боравка у позоришту, што је и обавеза свих запослених.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.