Вести

ПОНОС ГРАДА ЗАЈЕЧАРА: Подељене Вукове дипломе и признања најбољим ученицима Timocka

ПОНОС ГРАДА ЗАЈЕЧАРА: Подељене Вукове дипломе и признања најбољим ученицима

У великој сали Скупштине града Зајечара данас је организован свечани пријем, а најбољим основцима и средњошколцима уручене су Вукове дипломе и признања са државних такмичења.

Уручено је преко 240 диплома најбољим зајечарским ученицима. Ученици генерације, њих четрнаесторо, награђено је и ваучерима за коришћење градског базена, а сви они би са фотографијом требало да се јаве у простоприје ЈКП – а “Тимок одржавање” у спортској хали, како би преузели ваучере.

Ученике су поздравили заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић и помоћник градоначелника за спорт и омладину Милан Станковић.

„Ви сте данас не само понос ваших родитеља и директора школа, већ сте и понос Града Зајечара. Мислим да ћете у будућности направити добре изборе, они су јако битни за вас, јер ће вам ти избори бити и оно чиме ћете се бавити. Желим вам пре свега да постанете добри људи, то је оно што је најбитније. Локална самоуправа ради на томе, за све вас који ћете завршити факултете и више школе, да вам створи услове да се једног дана вратите у свој град. Желим вам пуно среће у даљем школовању”, поручио је Станковић.

Свечаном пријему, поред ученика, присуствовали су и директори зајечарских школа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.