Вести

Уручен уговор о енергетској санацији ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Уручен уговор о енергетској санацији ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, уручила је у Смедеревској Паланци уговоре представницима 38 локалних самоуправа које су на јавном позиву добиле средства за улагање у повећање енергетске ефикасности у јавне објекте, и поручила да је повећање енергетске ефикасности национални пројекат и посао који се тиче свих институција, привреде и грађана.

Представнику града Зајечара, начелнику Одељења за обједињене јавне набавке и локални економски развој Ивану Живковићу министарка је уручила уговор који се односи на санацију и реконструкцију ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару, где ће се на основу добијеног пројекта радити на комплетној замени столарије, грејања, фасаде, електроинсталација.

Пројекти за које су додељена средства укључују основне школе, зграде општина, домове културе, вртиће, факултете, центар за социјални рад, затворени базен, јавно осветљење, а први пут јавним позивом били су обухваћени и инсталација фотонапонских система и соларних панела за производњу електричне енергије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.