Вести

Објављене прелиминарне листе привредних субјеката по јавним позивима за спровођење мера енергетске санације

Објављене прелиминарне листе привредних субјеката по јавним позивима за спровођење мера енергетске санације

Комисија за реализацију мера енергетске санације, образована на седници Градског већа града Зајечара, одржала је 2.седницу на којој је констатовала да је на Јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Зајечара пристигло седам пријава, а на Јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља на територији града Зајечара, две пријаве.

На Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Зајечара пристигло је седам пријава и то:

  • EURO – PVC DOO RAŠKA
  • VLADIMIR STOJKOVIĆ PR PIRAMIDA MINUS, Ладовица бб, Власотинце
  • ZTR PROGLASS STOLARIJA, IVAN ALEKSIĆ PR ZAJEČAR, Светозара Марковића бр.59, Зајечар
  • DRAGAN DIMITRIJEVIĆ PR SCHTRANGER, Велика Јасикова бб, Зајечар
  • TERMOKONVOJ PLUS DOO, BEOGRAD, Ивана Милутиновића бр.31, Зајечар
  • АЛУПЛАСТИК АЛФА Д.О.О. ЗАЈЕЧАР, Хајдук Вељкова бр.106, Зајечар
  • ENERGY NET ONE DOO JAGODINA, Рибарска бр.9, Јагодина

На Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља на територији града Зајечара пристигле су две пријаве и то:

  • PREDUZEĆE ZA PROIZVODNjU, PROMET I USLUGE MT – KOMEX DOO, Ул. ослобођења бр.22б, Београд
  • ЕNERGY NET SERVICES DOO NOVI SAD, Tемеринска бр.111, Нови Сад

Комисија је утврдила да су све пријаве благовремене и да су све испуниле услове и критеријуме дефинисане јавним позивима, након чега су привредни субјекти рангирани по мерама из Јавних позива, а након бодовања и оцењивања, Комисија је саставила прелиминарне листе привредних субјеката.

На прелиминарну листу изабраних привредних субјеката, учесници по Јавном позиву имају право приговора Комисији у року од 8 дана од дана њеног објављивања.

Прелиминарне листе привредних субјеката могу се видети на званичном сајту града Зајечара на следећем линкoвима:

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.