Вести

Град Зајечар добио 15 рециклажних звона за стаклену амбалажу

Град Зајечар добио 15 рециклажних звона за стаклену амбалажу

Град Зајечар је од фирме „Екостар Пак“, добио на коришћење 15 рециклажних звона, која ће у наредном периоду бити постављена у стамбеним насељима, а све у циљу повећања примарне селекције отпада и заштите животне средине.

Представници фирме "Екостар Пак“ данас су у салону Градске управе одржали састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем и сарадницима.

-Наш циљ је да до краја ове и следеће године подигнемо количине стаклене амбалаже које грађани имају у свом домаћинству, а не знају како и на који начин да је одложе, рекла је овом приликом Бојана Перић, директорка фирме „Екостар Пак“.

Према речима Велибора Ристића, руководиоца сектора „Чистоћа“ у Јавном комунално-стабеном предузећу „Зајечар“ овакав пројекат је од великог значаја, јер ће грађани од сада имати где да одлажу и стаклену амбалажу.

У оквиру презентације фирме „Екостар Пак“ и рециклажних звона, грађани Зајечара су на Тргу ослобођења имали прилику да одложе своје стаклене амбалаже, а да за узврат добију пригодне поклоне.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.