Вести

Потписивање Уговора о међусобној сарадњи између Фондације Ана и Владе Дивац и Града Зајечара

Потписивање Уговора о међусобној сарадњи између Фондације Ана и Владе Дивац и Града Зајечара

Уговор о међусобној сарадњи између Фондације Ана и Владе Дивац и Града Зајечара на пројекту Омладински фондови, биће потписан у понедељак, 21.новембра.

Уговор о сарадњи потписаће Бошко Ничић, градоначелник Града Зајечара и Ана Кошел, директорка Фондације Ана и Владе Дивац.

Пројекат Омладински фондови реализоваће се у наредне две године у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”, који спроводи ГИЗ у партнерству са релевантним министарством за питања омладине.

Циљ пројекта је да допринесе учешћу младих у процесима локалног развоја, кроз доделу бесповратних новчаних средстава за пројекте које покрећу и воде млади.

Потписивање уговора је заказано за 13 часова у салону Градске управе Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.