Вести

У Зајечару одржана 81. седница Градског већа

У Зајечару одржана 81. седница Градског већа

Данас је у великој сали Скупштине града одржана 81. седница Градског већа у Зајечару, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о другој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину, са изменом Кадровског плана за 2023. годину, Нацрт Одлуке о усвајању Плана развоја града Зајечара за период од 2023. до 2029. године, Нацрт Годишњег Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар, као и Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене услуга које пружа Центар за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару за 2023. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о оснивању Туристичке организације града Зајечара, на Нацрт Решења о именовању директора Туристичке организације града Зајечара, на Нацрт Решења о именовању директора Јавног комуналног - стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар, на Нацрт Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар и на Предлог Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.