Вести

Најбољим ученицима у Зајечару уручене Вукове дипломе и признања Тимочка

Најбољим ученицима у Зајечару уручене Вукове дипломе и признања

У великој сали Скупштине града Зајечара организован је свечани пријем за ученике основних и средњих школа, носиоце Вукових диплома и добитнике признања на државним и међународним такмичењима.

Дипломе и признања најбољим ученицима уручили су заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић и помоћник градоначелника Зајечара за омладину и спорт Милан Станковић.

Заменик градоначелника Владимир Виденовић поздравио је ученике у име града, честитао им и пожелео успех у годинама које долазе.

-Успех ових ученика је велики и за њихове породице и за Зајечар и за државу. Надам се да су они који су завршили средњошколско образовање са успехом уписали жељене факултете и високе школе, и да ће завршити те школе и постати стручњаци који су неопходни и овом граду и овој земљи. Надам да ћемо награђене ученике видети овде и следеће године, а да ћемо носиоце Вукових диплома видети по успешном завршетку студија, рекао је овом приликом Виденовић.

Вукову диплому је ове године добило 80 ученика, 42 ученика средњих и 38 ученикa основних школа, а награђено је укупно 154 ученика.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.