Вести

Граду Зајечару уручен уговор о суфинансирању програма енергетске санације породичних кућа и станова

Граду Зајечару уручен уговор о суфинансирању програма енергетске санације породичних кућа и станова

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић уручила је уговоре представницима 131 локалне самоуправе, које су добиле средства у оквиру новог програма енергетске санације породичних кућа и станова.

Представнику града Зајечара, градском већнику, Саши Ивановићу, министарка је уручила уговор о суфинансирању програма енергетске санације породичних кућа и станова, по коме ће министарство за ову меру подршке издвојити 7 милиона динара, а град Зајечар ће такође учествовати у финансирању са 7 милиона динара. Укупна средства за реализацију програма и за унапређење енергетске ефикасности у граду Зајечару износе 14 милиона динара.

-Наставићемо да улажемо у повећање енергетске ефикасности јавних објеката и да подржавамо грађане да смање потрошњу у својим породичним кућама и становима. Улагаћемо у даљи развој преносног система, а посебно ћемо радити на смањењу губитака на дистрибутивној мрежи, рекла је овом приликом министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.