Вести

На панел дискусији “Искрено о омладинској политици -положај младих у руралним срединама

На панел дискусији “Искрено о омладинској политици -положај младих у руралним срединама" представница Канцеларије за младе града Зајечара

Протеклог викенда одржан је "Фестивал младих визионара” који је имао за циљ да окупи младе људе, активисте, представнике институција и организација које се баве питањима младих.

На панел дискусији “Искрено о омладинској политици -положај младих у руралним срединама" као пример добре праксе спровођења омладинске политике и укључивања младих у процесе доношења одлука, учествовала је Ивана Антонијевић, помоћница Министра туризма и омладине, а испред града Зајечара Миа Вукић Витомировић, представница Канцеларије за младе.

Град Зајечар један је од изабраних градова и општина који учествују у пројекту "Перспективе за младе у руралним срединама“, којим су реализоване многе активности, од опремања омладинског простора у селу Гамзиград, преко спровођења иницијатива младих, кампова до обука за омладинске лидере и раднике.

"Фестивал младих визионара" организује се под покровитељством пројекта ,"Перспективе за младе у руралним срединама у Србији", који у оквиру Немачке развојне сарадње спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.