Вести

Град Зајечар донирао опрему саобраћајној полицији

Град Зајечар донирао опрему саобраћајној полицији

У салону Градске управе у Зајечару организована је примопредаја опреме, коју је Град донирао припадницима саобраћајне полиције ПУ Зајечар.

Опрему, у виду два комплета за саобраћајце на моторима и петнаест лампи за ноћни рад полиције, начелнику Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе Зајечар Новици Радуловићу и командиру Небојши Минкићу, уручио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Опрема је донирана на основу одлуке Савета за безбедност Града Зајечара а од средстава која се у буџет града сливају од наплаћених казни.

-Трудићемо се да све више средстава издвајамо, да би појачали безбедност саобраћаја, рекао је Ничић и најавио је и набавку уређаја за контролисање возача који возе под дејством психоактивних супстанци.

-То морамо што пре да урадимо као и да набавимо другу опрему која је неопходна за рад, не само саобраћајне полиције, већ и за друге сегменте. Град ће се потрудити и да што већи број мерача брзине, радара, буде постављен, како би се у самом граду, где је највећа фреквенција саобраћаја, повећала безбедност. Доста новца треба да уложимо и у обележавање, што је посао нашег паркинг сервиса, да обезбедимо што више паркинг места и нове паркинг просторе, рекао је Ничић.

Новица Радуловић, начелник Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар, захвалио је у своје лично име и у име Одељења саобраћајне полиције ПУ Зајечар, истичући да ће нова опрема омогућити већу видљивост полицајаца и омогућити бољи рад.

Вредност дониране опреме је око 270 хиљада динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.