Вести

Завршена Јавна расправа о Нацрту Oдлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину

Завршена Јавна расправа о Нацрту Oдлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину

Завршен је процес Јавне расправе о Нацрту Oдлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину.

У зајечарским селима настављена је Јавна расправа о Нацрту Oдлуке о буџету града, када су мештани и грађани имали прилику да дају своје предлоге, мишљења и примедбе на Предлог буџета. У веома конструктивним разговорима, градоначелник Зајечара Бошко Ничић је са помоћницом за буџет и финансије Сунчицом Лалић Стојановић, начелницом Одељења за финансије Валентином Ђуричић и сарадницима предочио грађанима планове развоја града Зајечара, говорио о јавно приватном партнерству за одржавање свих путева и улица у свим зајечарским селима и приградским насељима, о канализационој мрежи, пројекту "Чиста Србија", отпадним водама, као и о свим важним темама које су од интереса за грађане. Мештани су присуствовали у великом броју и активно учествовали у процесу Јавне расправе.

Стручне службе ће размотрити све предлоге и мишљења, а очекује се да буџет града Зајечара буде усвојен у предвиђеном року, тачније до 20. децембра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.