Вести

Градска управа града Зајечара и ове године учествује у програму

Градска управа града Зајечара и ове године учествује у програму "Моја прва плата"

Програм Владе Републике Србије "Моја прва плата" спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства туризма и омладине, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Циљ програма је да се подстакне оспособљавање младих за рад као и запошљавање младих. Оспособљавање траје 9 месеци по утврђеном програму уз ментора, а по завршетку оспособљавања добија се потврда о обављеном оспособљавању на конкретним пословима која повећава шансу за запослење.

Градска управа града Зајечара и ове године учествује у програму "Моја прва плата" са 19 оглашених позиција које се могу видети на порталу "Моја прва плата".

Ако сте млађи од 30 година, имате стечено високо образовање и уколико сте без радног искуства, односно са мање од шест месеци радног искуства стеченог на пословима у оквиру нивоа образовања са којим конкуришете и немате положен стручни испит - позивамо Вас да се пријавите преко портала "Моја прва плата" најкасније до 06.12.2023. године.

Више информација можете добити путем сајта www.mojaprvaplata.gov.rs или путем телефона 019/444-600, локал 4142.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.