Вести

Државни секретар Дејан Антић уручио борачке легитимације у Зајечару

Државни секретар Дејан Антић уручио борачке легитимације у Зајечару

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дејан Антић уручио је 63 борачке легитимације борцима са територије града Зајечара.

Приликом обраћања окупљеним борцима у сали Скупштине града Зајечара Дејан Антић је рекао да руководство Републике Србије и министар Никола Селаковић посвећују велику пажњу борачкој популацији.

-Министарство за рад је само у протеклих годину дана са великим бројем друштвено одговорних компанија потписало уговоре на основу којих се носиоцима борачких легитимација обезбеђују различите врсте погодности. Ово је само један у низу корака нашег министарства који има за циљ унапређење положаја борачке популације у српском друштву. Људи који су у изузетно тешким временима по наш народ и националне интересе стали на браник Отаџбине заслужују да им се захвалимо и одамо признање. А борачке легитимације су само један мали вид подршке и захвалности. Знам да ће врло брзо у Зајечар доћи и министар Селаковић који ће нашим ратницима и херојима уручити највише признање државе Србије за исказан патриотизам и ратне заслуге - Борачку споменицу, истакао је Антић. Додели борачких легитимација у Зајечару присуствовао је заменик градоначелника Владимир Виденовић са сарадницима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.